13-08-2022

Shaqir Totaj emëron drejtorin e Inspektorateve dhe atë të Ekonomisë dhe Financave

Kryetari, Shaqir Totaj sot ka emëruar drejtorin e Inspektorateve dhe drejtorin e Ekonomisë dhe Financave

Drejtorët e emëruar janë:
Drejtoria e Inspektorateve – Islam Ukaj
Drejtoria e Ekonomisë dhe Financave – Sulltan Badalli.

Asnjë koment

Comments are closed.