22-07-2024

Shaqiri turpëron me një lëvizje digën e Liverpool (VIDEO)

Pas pushimeve dhe lëndimit Shaqiri rikthyer me vonesë në stërvitjet e klubit. Megjithatë ai tregoi formë me këmbët e tij, kur me lëvizjet magjike ia kaloi topin mes këmbësh mbrojtësit Joe Gomez.

Asnjë koment

Comments are closed.