25-06-2024

Shpallen vende të reja të punës në shtet, për zyrtarë dhe profesionistë

Ministrja e Ekonomisë ka publikuar kunkurset për vende të reja të punës në Ndërmarrjet Publike Qendrore për zyrtarë dhe profesionistë.

Konkursi është shpërndarë edhe nga ministrja Rizvanolli ndërsa thuhet se vendi ka nevojë për profesionistë me integritet, dedikim e aftësi./IO

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.