14-04-2024

Shpallet konkurs për mësimdhënës në gjimnazin “Loyola” në Prizren

Asociation “Loyola-Gymnasium”
Rruga e Tranzitit, Petrovë,
20000, Prizren, Kosovë

Konkurs

Asociation Loyola – Gymnasium në Prizren, ka shpallur konkurs për tre mësimdhënës, për këto vende:

Një mësimdhënës (mësimdhënëse) të gjuhës gjermane;

Një mësimdhënës (mësimdhënëse) të matematikës;

Një mësimdhënës (mësimdhënëse) të mësimit klasor;

Një edukatore, me kohë të caktuar (6 muaj) dhe me mundësi vazhdimi të kontratës.

Dokumentet e nevojshme:

Letër motivuese;

CV;

Diploma e fakultetit përkatës.

Dokumentet shtesë:

Certifikata të trajnimeve;

Dokumentet e nevojshme duhet të dorëzohen në zyrën e administratës qendrore, çdo ditë pune, nga ora 08:00 deri 15:30. Konkursi mbetet i hapur deri më 12 korrik 2019.

Prizren, 28.06.2019

 

Asnjë koment

Comments are closed.