25-10-2020

Shtatë të porsalindur në Prizren

Spitali i përgjithshëm  “Prim.Dr.Daut Mustafa” Prizren, reparti Obstetrik (salla e lindjes).

Raporti i lindjeve për 24 orët e shkuara: Numri i përgjithshëm i të lindurve shtatë.

4 meshkuj
3 femra
5 lindje “cezariane”  (me operacion).

Ajo që bie në sy gjatë këtij 24 orëshi është shtimi i numrit të lindjeve për dy, krahasuar me ditën paraprake, si dhe numri i madh i lindjeve cezariane, ku siç shihet nga 7 rastet,  5 janë kryer në këtë formë që po shkon drejt rritjes./GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.