17-05-2022

Shtohen aktivitetet e policisë në Prizren, shqipton afër 300 gjoba

Drejtoria Rajonale e Policisë në Prizren, me datat 21/22/23 janar 2022, duke u bazuar ne Vendimet e Qeverise së Republikës së Kosovës (masat mbrojtëse kundër Virusit Covid 19), Drejtoria rajonale e policisë në Prizren, ka zhvilluar aktivitete në parandalimin dhe respektimin e masave kundër Covid-19.

Gjate kryerjes se detyrës zyrtare, angazhimet policore në zbatim të masave anti covid-19 në qendrat tregtare, sheshe dhe lokacionet tjera në komunën e Prizrenit, Suharekës dhe Dragashit policia ne mbështetje të njesitit të NJRSH dhe inspektorve të AVUK-ut, ne lokale te ndryshme ka shiptura gjoba, per mos respektimin e orarit te puns dhe ka larguar musafiret nga keto lokale, pasi qe të njejtit nuk kan respektuar orarin e punës .Nga ana e policisë janë shqiptuar 295 gjoba personave fizik në zbatim te ligjit 07/L-006.

Aktivitete të tilla do të jene në vazhdimësi, thuhet në njoftim.

Asnjë koment

Comments are closed.