17-06-2024

Sot hapet konkursi për regjistrim në UPZ dhe në universitetet publike të Kosovës

Në Universitetin Publik “Ukshin Hoti” në Prizren, sot hapet konkursi për regjistrimin e studentëve, në afatin e parë të studimeve themelore -Bachelor, transmeton “gazetaeprizrenit.net”.

Në vitin akademik 2018/19,  parashihet regjistrimi i  2.080 studentëve, në 18 drejtime përkatëse, në: Fakultetin e Shkencave Kompjuterike, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit, Fakultetin e Edukimit, Fakultetin e Filologjisë, Fakultetin e Ekonomisë dhe në Fakultetin Juridik

Të drejtë regjistrimi kanë të gjithë kandidatët të cilën kanë kryer shkollimin e mesëm në vend, apo edhe jashtë tij.

Zyrtarë pranë UPZ-së thanë se konkursi do të jetë i hapur për disa profile studimore, në kuadër të fakulteteve që funksionojnë në universitetin publik të Prizrenit:

Asnjë koment

Comments are closed.