28-09-2022

Sot në Prizren

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 11:00

Prokuroria Themelore e Prizrenit mban konferencën, ku do të prezantohet raporti i punës për vitin 2018 dhe objektivat e kësaj prokurorie për vitin 2019. (Ndërtesa e Prokurorisë në Prizren)/GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.