08-06-2023

Sot në Prizren

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 11:00
Në Prizren, TIKA do të realizojë inaugurimin e projektit të renovimit dhe inventarizimit  të siguruar nga Kryesia e Këshillit Turk në Kosovë. (Qendra Burimore “Nënë Tereza”). /GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.