22-07-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

1 qershor 2018:

Ora:  09:00

Me rastin e 1 Qershorit- Ditës së fëmijëve, kryetari i Komunës së Suharekës, Bali  Muharremaj në zyrën e tij pret të gjithë fëmijët e kopshteve të interesuara. Pritja bëhet nga ora 9.00 deri në 12.00.

Ora:  11:00

Bëhet inaugurimi i çerdhes së parë publike në Komunën e Prizrenit. (Prizren, Rr. “Ahmet Prishtina”, afër shkollës “Lekë Dukagjini”).

Ora:  13:00

Në shtëpinë e kulturës në Malishevë, nga aktorët e teatrit “Dodona” jepet shfaqja për fëmijë “Kësulëkuqja”, që mundësohet nga Drejtoria për Kulturë dhe ajo për Arsim në bashkëpunim me zyrtaren për të Drejtat e Fëmijëve.

Asnjë koment

Comments are closed.