22-05-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

6 qershor 2018:

Ora:  11:00

Mbahet takimi i Komisionit për plotësimin dhe ndryshimin e rregullores për taksa, tarifa, ngarkesa dhe gjoba nga shërbimet dhe veprimtaritë komunale. Në takim janë ftuar përfaqësuesit e grupeve parlamentare të Kuvendit të Komunës së Prizrenit, ata të OJQ-ve, përfaqësuesit e shoqatave të bizneseve, etj. (Ndërtesa e Administratës).

Asnjë koment

Comments are closed.