27-09-2021

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 10:30
Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Europe House organizojnë në Rahovec aktivitetin “Verërat e Kosovës: kualitet për tregun e BE-së, standardet e BE-së, prodhimi dhe mundësitë e eksportit’. (Biopak ShPK, Rahovec). /GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.