19-06-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 11:00
Një delegacion i kryetarëve të Odave Ekonomike të Ballkanit Perëndimor do ta vizitojë Parkun e Inovacionit dhe Trajnimeve në Prizren. /GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.