24-05-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

22 maj 2018:

Ora 11:00

Në lokalet e SHKA “AGIMI” organizohet takim pune në shenjë të shënimit të 20 vjetorit, tw aktivitetit të logjistikës së Qytetit të Prizrenit.

Ora 12:30

Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në  Kosovë, Qemal Minxhozi viziton komunën e Dragashit.

Ora 15:00

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj dhe shefja e Zyrës së BE-së, Natalia Apostolova, marrin pjesë më inaugurimin e rrugës Krushevë-Shishtavec. (Krushevë, Komuna Dragashit).

 

Asnjë koment

Comments are closed.