02-07-2022

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

25 maj 2018:

Ora 10:00

Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit e Prizrenit do të organizojë garën e vrapimit “Vrapimi i Pavarësisë”. Në garë do të marrin pjesë fëmijët e lindur në vitin 2008, të cilët do të vrapojnë në shtegun prej 550 metrave përgjatë rrugës “Adem Jashari”, përkatësisht prej “Shtëpisë së Bardhë” deri në “Shatërvan”.

Asnjë koment

Comments are closed.