17-06-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora:  10:00
Bëhet prezantimi i teksteve të (Gjuhës Angleze) Express Publishing për mësimdhënës. Organizator: Sidi Education, Libraria PENA dhe Express Publishing. Hotel “Theranda” Prizren:

Ora 10.00 – 11.00
Mësuesit e sistemit privat (shkolla, qendra të gjuhëve të huaja, mësues që japin kurse private) dhe mësuesit e Universiteteve

11.30 – 12.30
Mësuesit e shkollave të mesme

13.00-14.00
Mësuesit e ciklit parashkollor dhe fillor

14:00

Për nder të 20-vjetorit të dëshmorëve të Brigadës “121 Kumanova”, organizohet turnir në futboll të vogël. (Fshati Kleçkë)

17:00

Mbahet festivali multietnik i këngëve tradicionale (Stadiumi i shkollës në fshatin Grnçar, Prizren)

Asnjë koment

Comments are closed.