03-07-2022

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

26 maj 2018:

Ora 11:00

Përkujtohet 19- vjetori i Masakrës së Tusuzit  dhe organizohen  homazhe para lapidarit, nga ana e stafit të Komunës së Prizrenit bashkë me familjarët e dëshmorëve.

Ora: 11:30

Homazhe para memorialit  të dy pilotëve amerikanë  në Prizren (tek ish-Benafi).

Asnjë koment

Comments are closed.