03-12-2022

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 10:00
Në Drejtorinë e Policisë në Prizren, në kuadër të shënimit të përvjetorit të policisë  mbahet ceremonia “Porta e hapur”.  Me këtë rast ndahen disa mirënjohje për  punonjës brenda dhe jashtë policisë. (Drejtoria e Policisë  në Lubizhdë)./GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.