22-07-2024

Sot nis mësimi online nga ora 11:45

Sot, në Kosovë fillon mësimi online. Emisionet e realizuara do të transmetohen nga ora 11:15 në RTK1 dhe RTK4.

Theksojmë se si për nxënësit, ashtu edhe për mësimdhënësit e Republikës së Kosovës është e domosdoshme ndjekja e këtyre emisioneve, ka njoftuar ministrja e Arsimit, Hykmete Bajrami.

Të gjitha materialet do të paraqiten edhe në faqen emesimi.rks-gov.net.

Asnjë koment

Comments are closed.