10-05-2021

Sot nuk do të ketë energji elektrike kjo pjesë e rajonit të Prizrenit

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme në rrjetin energjetike dhe në projekte investive, sot do të ketë ndërprerje të rrymës në lokalitetet ku do të realizohen punimet.

Rajoni i Prizrenit

1.

NS TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Randobrava (kodi: 30034010) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Vendet: Randobravë, Retije e Ulët dhe Retije e Epërme.

Arsyeja: Montimi i GM kontrolluese (i djegur së bashku me ormanin e trafostacionit) TS Randobrava I.

Asnjë koment

Comments are closed.