28-05-2024

Sot shqyrtohet Projektligji për tekste shkollore

Sot, duke filluar nga ora 10:00 mblidhet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport.

Arsyeja është shqyrtimi i Projektligjit për tekste shkollore.

Mbledhja mbahet në Kuvendin e Kosovës.

Asnjë koment

Komento