20-04-2024

Spanja i njeh pasaportat e Kosovës

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Bislimi, ka njoftuar se Spanja ka vendosur t’i njohë pasaportat e Kosovës.

“DG Home ka njoftuar se tashmë edhe Spanja i njeh pasaportat e Republikës së Kosovës. Pra mund të udhëtojmë pa viza dhe drejt këtij shteti”, tha Bislimi.

Ai theksoi se Spanja është destinacioni i ri që i shtohet vendeve të zonës Shengen ku qytetarët e Kosovës mund të udhëtojnë përmes liberalizimit të vizave, “e ku pengesë më herët ishte mosnjohja e pasaportës sonë”.

“Vazhdojmë tutje, për të sjellë lajme të tjera të mira, e që ndikojnë pozitivisht për qytetarët tanë”, deklaroi Bislimi.

Asnjë koment

Comments are closed.