30-05-2024

Specialja me vendim të ri për Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin, jo në favor të tyre!

Ish-presidenti i vendit, Hashim Thaçi dhe ish-kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, nuk patën fatin e Hysni Gucatit për t’u liruar nga Specialja.

Të njëjtëve, Dhomat e Specializuara të Gjykatës në Hagë ua kanë vazhduar paraburgimin.

Vendimi është marrë nga Trupi Gjykues dhe është arsyetuar me faktin e rrezikut apo pretendimeve për ndërhyrje në procedurë.

Asnjë koment

Comments are closed.