30-05-2024

Suhareka do të bëhet me Ndërmarrje Publike

Tani e tutje Suhareka do të ketë Ndërmarrjen Publike “Eko-Theranda”.

Qeveria e Kosovës ka miratuar propozim-vendimet për themelimin e Ndërmarrjeve Publike Lokale në tri komuna.

Po ashtu edhe, Podujeva do të ketë Ndërmarrjen Publike Lokale “Eko-Llapi”, ndërsa Kamenica do të ketë Ndërmarrjen Publike “Dardana Sh.A.Kamenicë”.

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli njoftoi se tri komunat kanë përmbushur të gjitha kriteret dhe kërkesa e tyre është aprovuar./IO

Asnjë koment

Comments are closed.