14-04-2024

Suhareka mobilizohet kundër hajnave (VIDEO)

Banorët e Suharekës dhe fshatrave të kësaj komune janë në hall prej hajnave.

Për të diskutuar këtë çështje, asambleja thirri mbledhje të jashtëzakonshme dhe i ofroi ndihmë policisë, të cilët po thonë se e kanë situatën nën kontroll, raporton Klan Kosova.

Asnjë koment

Comments are closed.