24-09-2020

Suharekë: 11 raste të reja me koronavirus, kërkohet qëndrimi në shtëpi

11 raste të reja me covid-19 janë konfirmuar në komunën e Suharekës. 5 të infektuar janë në Krushicë të Poshtme, 3 në Suharekë, 2 Reshtan dhe 1 në Bukosh.

Kryetari i komunës Bali Muharremaj u ka bërë thirrje qytetarëve që të qëndrojnë në shtëpi.

Shkrimi i plotë i Muharremajt në Facebook:

Nga 32 mostra që janë testuar, 11 prej tyre kanë dalë pozitiv, pra janë me Covit-19.

5 raste janë në Krushicë të Poshtme, 3 në Suharekë, 2 Reshtan dhe 1 në Bukosh.

Ne nuk duhet të ndalemi e të punojmë, që situatën ta mbajmë nën kontrollë, e të angazhohemi që të kemi sa më pak raste në të ardhmen.

Ju na ndihmoni duke qëndruar në shtëpi, e ne do ti kryejmë punët tona institucionale që na takojnë.

Bali Muharremaj

Asnjë koment

Comments are closed.