01-08-2021

Suharekë: S’ka hetim për tenderin e ‘kurdisur’ të Komunës

Së paku deri më tash institucionet e drejtësisë nuk kanë nisur ndonjë hetim për një tender të “kurdisur” të Komunës së Suharekës, i cili ishte zhvilluar gjatë vitit 2017 për blerjen e një automjeti të dializës për nevoja të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF).

Në dosje të tenderit që kishte përgatitur Zyra e Prokurimit e Komunës së Suharekës vetëm emri i automjetit kishte munguar, pasi që thuajse të gjitha kriteret e vendosura në dosjen e një tenderi ishin përshtatur që të blihej një veturë e tipit “Volkswagen” (VW), e cila gjë edhe kishte ndodhur.

Në atë kohë pas dy anulimeve të këtij tenderi, i cili herën e parë ishte shpallur më 2 gusht 2017 dhe ishte rishpallur më 5 tetor 2017, Zyra e Prokurimit e Komunës së Suharekës kishte shpallur fituese kompaninë AHP nga Prizreni për furnizim me veturë nga prodhuesi gjerman (VW), vlera e së cilës arrinte në 29.990 euro.

Asnjë koment

Comments are closed.