08-12-2023

Takimi i Ibrahim Rugovës dhe Eliot Engel në vitin 1994

Presidenti historik, Ibrahim Rugova, në vitin 1994 ishte takuar me ish-kongresistin Eliot Engel në Washington të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Në këtë takim ishte i pranishëm edhe diplomati kosovar, Avni Spahiu.

“Pas një pritjeje të dijetarit në Kongresin Amerikan! Në foto me Dijetarin, Kongresisti Eliot Engel, Avni Spahiu dhe unë!”, ka shkruar në rrjetin social Facebook, Adnan Merovci.

Asnjë koment

Comments are closed.