20-05-2024

Totaj përmend 8 dështimet e Haskukës dhe LDK-së në Prizren

Kryetari i Degës së PDK-së në Prizren, Shaqir Totaj ka kritikuar udhëheqjen komunale të Mytaher Haskukës dhe LDK-së.

Ai ka përmendur 8 dështimet, që sipas tij, i ka bërë ky koalicion lokal.

 

“Përkushtimi i koalicionit qeverisës lokal VV & LDK për Arsimin ne Prizren :

 

1. Nuk e mbajti premtimin për shujtën falas për filloristë

2. Mungesë e transportit për mësimdhënës

3. Dy shkolla me nga dy drejtorë

4. Drejtorë shkollash, për gati 2 vjet si ushtrues detyre

5. Drejtor të DKA pa kompetencë

6. Anulim e ç’anulim konkursesh për mësimdhënës

7. Fillimi i vitit shkollor, në shtator e DKA pa drejtor, etj,

8. Arsimi në gjendje më të mjerueshme s’ka qenë në Prizren…”, ka shkruar Totaj.

Asnjë koment

Comments are closed.