03-07-2022

Vazhdon renovimi i ndërtesës së administratës në Prizren pas sqarimit me AKP-në

Përmes një shkrese shpjeguese dhe në takim me menaxhmentin e AKP-së, zyrtarët e lartë të Ekzekutivit të Prizrenit kanë theksuar se nuk bëhet fjalë për rrënim të ndërtesës, por vetëm për renovim të katit përdhes, si pjesë e projektit të krijimit të Qendrës me një ndalesë, shkruan sot Koha Ditore.

Javën e shkuar AKP-ja pati dërguar një kërkesë në Komunën e Prizrenit për ndalimin e punimeve në ndërtesën e administratës komunale, si dhe sqarimin e të gjitha paqartësive lidhur me shfrytëzimin e kësaj prone. Por zyrtarët komunalë kanë bërë të ditur se punimet nuk janë ndërprerë dhe se ato po vazhdojnë sipas planit dinamik..

Asnjë koment

Comments are closed.