30-05-2024

Vdes në moshë të re infermierja nga Suhareka

Pas betejës më një sëmundje të rëndë ka ndërruar jetë infermierja Fitore Zenelaj nga Suhareka.

E ndjera ka ndërruar jetë gjatë trajtimit në Francë.

Për ditën dhe orën e ceremonisë mortore familja do të ju njoftojë.

Njoftimi i familjes:

Të nderuar familjar, miq, shokë, dashamirë, me dhimbje dhe pikëllim të madh, ju njoftojmë se më e dashura jonë Fitore Zenelaj pas një sëmundje të rënde ka ndërruar jetë gjatë trajtimit në Francë, me datë 13.11.2023.

Asnjë koment

Comments are closed.