28-10-2020

Vëllai i Ramushit ia ‘bllokon’ odën Sylejman Selimit, i shkon për vizitë me gati 100-bashkëluftëtarë

Sylejman Selimit ndonëse janë bërë disa ditë që ku edhe u lirua nga burgu, Sylejman Selimi vazhdon të presë e përcjellë bashkëluftëtarë e miq të shumtë të tij.

Sot në konakun e tij ai ka pritur bashkëluftëtarët nga Dukagjini ku edhe i uruan lirimin nga burgu.Ka qenë deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e AAK-së ai i cili i ka prirë kësaj vizite.

“Me shumë bashkëluftëtarë nga Dukagjini i uruam kthimin në mesin tonë mikut tim dhe prijësit të luftës, Gjeneral Sylejman Selimit”, ka shkruar Haradinaj krahas disa fotografive.

Asnjë koment

Comments are closed.