03-12-2022

Vendet e Prizrenit e Suharekës ku pritet të ketë ndërprerje të energjisë elektrike

KEDS ka njoftuar për punime në rrjet, sipa planifikimeve për ditën e nesërme.

23.11.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Prizren 1.

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Krusha (kodi: 30034011) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël dhe Randobravë (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

2.

TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova (kodi: 32000008) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

 

Asnjë koment

Comments are closed.