21-05-2024

Vendosi simbolet e Kosovës përball tifozëve të Serbisë, kështu keqtrajtohet tifozi hungarez

Një tifoz hungarez është përjashtuar nga stadiumi në ndeshjen e zhvilluar në Budapest para disa ditësh mes Hungarisë e Serbisë, për shkak se sipas stafit “ai provokoi” tifozët kundërshtarë.

Tifozi hungarezi shpalosi një shall të Kosovës duke e drejtuar në drejtim të tifozëve serbë, për që më pas ai u përjashtua nga stadiumi.

Një roje e sigurisë iu drejtua atij dhe duke qenë se ai po rezistonte dukshëm, në një moment u shtrëngua në qafë aq fort sa që spektatorë të tjerë hungarezë krejtësisht paqësorë u detyruan të ndërhynin dhe t’u kërkonin rojeve të sigurimit që të lejonin të arrestuarin e mesëm- njeriu i moshuar për të marrë frymë normalisht.

https://twitter.com/hooliganscz1999/status/1714329233290375479?ref_src=twsrc%5Etfw

/GazetaSinjaliSport/

Asnjë koment

Comments are closed.