03-12-2022

Vërshimet në Istog, nesër nuk mbahet mësimi në disa shkolla

Komuna e Istogut ka njoftuar se pas vërshimeve, është vendosur që të ndërpritet mësimi për nesër në disa shkolla.

Njoftimi i plotë:

Të nderuar mësimdhënës, nxënës dhe ju prindër pas reshjeve të mëdha të shiut në Komunën e Istogut, është vështirësuar qarkullimi dhe për shkak të rrezikut që paraqet kalimi i nxënësve në ato rrugë ndërprehët mësimi për ditën e nesërme me 21.11.2022 në këto shkolla: Gjimnazi “Haxhi Zeka” Istog, SHFMU “Bajram Curri” në Istog, Kopshti i Fëmijëve “Gëzimi Ynë” në Istog dhe SHFMU “Ndre Mjeda” në Rakosh.

Në shkollat e tjera mësimi do të zhvillohet normalisht.

Për çdo ndryshim do të ju njoftojmë me kohë.

Shtabi Emergjent!

Asnjë koment

Comments are closed.