31-05-2020

Video historike më 1998, përcjellja e Kadri Veselit dhe ushtarakëve të UÇK-së për në front

Në këtë video shihet komandant “Plaku” (Xheladin Gashi, tashmë i ndjerë) duke përcjellë për në front ushtarakët e UÇK-së, ndër ta Kadri Veseli (“Luli”),  Bislim Zyrapi, Sali Veseli, Vexhi Halili, e shumë të tjerë..

Në video shihet edhe dëshmori Qenë Qenaj.

Video-xhirimi është bërë në fshatin kufitar Cahan të Hasit të Shqipërisë, shkruan “GazetaePrizrenit.net”.

Asnjë koment

Comments are closed.