04-08-2020

Vidhen stoli ari në një shtëpi në Prizren

Një rast i vjedhjes ka ndodhur në Prizren.

Sipas policisë persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë e shtëpisë së tij dhe nga aty kanë vjedhur stoli ari, transmeton Gazeta e Prizrenit.

  • Rastu ndodhi në rrugën “Beteja e Pashtrikut”,

    “Ankuesi Sipas policisë se person-a të pa njohur me forcë kanë depërtuar në brendinë shtëpisë e tij dhe nga aty kanë vjedhur stoli ari”, thuhet në njoftimin e policisë./GazetaePrizrenit.net

    Asnjë koment

    Comments are closed.