30-05-2024

Viti 1998, përfaqësuesit e Shajnes para MUP-it serb [video]

Mëngjesi i 7 shtatorit të vitit 1998 në orën 09:40 përfaqësuesit e Shajnes i kishte gjetur te vendi i quajtur “Shumaria” në Zym.

Për banorët e Opojës që kanë jetuar atë kohë, ky vend ishte i frikshëm, sepse aty ishin të vendosura njesitet policore dhe ushtarake të Serbisë, njofton Opoja Sot.

Këta përfaqësues ishin ftuar për të paraqitur raportin e tyre para MUP-it serb nëse dikush nga Shajnja kishte dorëzuar ndonjë armë.

Asnjë koment

Comments are closed.