27-09-2021

Vjedhje në një fshat të Prizrenit

Në një shtëpi në fshatin Poslisht të Prizrenit disa persona të panjohur kanë depërtuar me forcë.

Sipas raportit 24-orësh të Policisë së Kosovës, ankuesi ka raportuar se nga shtëpia e tij kanë vjedhur para të gatshme dhe stoli ari.

“Sipas ankuesit, të dyshuarit pasi kanë vërejtur ankuesin, kanë shtënë me armë zjarri dhe janë larguar me një veturë”, thuhet ndër të tjera në njoftimin e Policisë.

Asnjë koment

Comments are closed.