01-08-2021

Vjedhje në një shtëpi në Malishevë

Një rast i vjedhjes ka ndodhur në një shtëpi në Malishevë.

“Ankuesi mashkull K/Shqiptar ka raportuar se person-a të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë e shtëpisë së vllaut të tij i cili gjendet përkohësisht jashtë vendit dhe duke demoluar shtëpinë në tërësi kanë vjedhur një televizor dhe gjësende tjera.

Rasti është duke u hetuar./GazetaePrizrenit.net

Asnjë koment

Comments are closed.