13-04-2021

Vjedhje në Zhur

Një rast i vjedhjes ka ndodhur në Zhur të Prizrenit, raporton “Gazeta e Prizrenit”.

Referuar policisë, ankuesi kosovar ka raportuar për vjedhjen e një kompjuteri në vlerë rreth 300 euro.

Nuk jepen hollësi të tjera rreth rastit.

Njësiti policor ka bërë shikimin e vendit të ngjarjes dhe janë duke hetuar rastin./GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.