25-06-2024

Vjedhje një një shkollë të Komunës së Prizrenit

Policia ka njoftuar për vjedhjen e dy laptopave në shkollën e fshatit Lubizhdë të Prizrenit.

Referuar raportit, persona të panjohur kanë depërtuar me forcë brenda shkollës dhe nga aty kanë arritur të marrin dy laptopë dhe një shtëpizë të kompjuterit.

Policia ka deklaruar se po heton rastin. /Gazeta e Prizrenit /

Asnjë koment

Comments are closed.