25-06-2024

Vozitësi shpëton delen në auto-rrugë, por rrezikon veten dhe të tjerët (video)

Lëvizja e deleve nëpër një rrugë, shkakton aksident trafiku, që përcillet më pas edhe me fatkeqësi. Ngjarja që po qarkullon në internet, nuk dihet se ku ka ndodhur, por shihet që një vozitës duke dashur të mos rrezikojë delet, ka rrezikuar veten dhe disa pjesëmarrës të tjerë në tafik./GazetaePrizrenit.net

 

Asnjë koment

Comments are closed.