24-10-2021

Vuçiq: Unë nuk e nënshkruaj njohjen e Kosovës

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se nuk do ta nënshkruajë njohjen e pavarësisë së Kosovës.

Këtë e tha ai në mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm të partisë së tij.

Vučić na Kosovu: Nismo ni blizu dogovora | Politika | DW | 09.09.2018

Pos kësaj ai tha se ka pak hapësirë për marrëveshje kompromisi, pasi që qysh në 2011 kufiri u vendos në Jarinje dhe pala tjetër, pra ajo kosovare nuk përmbush obligimet dhe flet vetëm për njohje.

Asnjë koment

Comments are closed.