22-06-2024

Zbuloni profesionet ku kolegët përfundojnë në martesë

Gjetja e partnerit është një ndër sfidat dhe vështirësitë më të mëdha me të cilat përballet secili nga ne.

Në një marrëdhënie në çift shpesh mendohet se cili do të ishte profesioni ideal i partnerit. Sipas Anketës të realizuar në disa vende të ndryshme të botës në vitit 2014 , një shumicë e mirë prej nesh martohet brenda vetë profesioneve tona .

Studimi , i cili mbuloi 3.5 milion familje, zbuloi se martesat më të zakonshme janë krijuar nga partnerë me të njëjtën profesion dhe kryesisht ishin mësues.

Nëse ju punoni në ndonjë nga profesionet si më poshtë , ju keni shumë gjasa që partneri juaj të ketë po këtë profesion:

 • Ekonomistët
 • Atletët
 • Aktorët
 • Mësues
 • Shkencëtarët
 • Agjentët e pasurive të patundshme
 • Punonjësit socialë
 • Agjentët e udhëtimit
 • Nëpunësit e shërbimeve postare
 • Profesionistët e medias
 • Fermerët

Studimi zbuloi gjithashtu se gratë dhe burrat, të cilët janë të profesioneve, doktor, avokat sjellin përfitime monetare të barabarta në muaj.

Asnjë koment

Comments are closed.