13-05-2021

Zeka, Tomë Gashit: Mos ha m** kur unë jam tu fol

VIDEO +18 | Sharje, fyerje e kërcënime për rrahje mes Milaim Zekës dhe Tomë Gashit – Avokati e lëshon studion (Video)

Asnjë koment

Comments are closed.