16-04-2024

Zgjedhet kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës

Oda e Avokatëve të Kosovës zgjodhi Kryetarin, Nënkryetarin dhe anëtarët në organet tjera, ku me 40 vota të delegatëve në krye të OAK-së u zgjodh avokati, Besnik Berisha.

Në mbledhjen e rregullt të Kuvendit Zgjedhor të saj, Berisha la pas vetes kundërkandidatët e tij, Behar Ejupi që mori 16 vota, Nasuf Hasani 7 vota dhe Yll Zekaj 18 vota.

Puna e tij si kryetar i Odës do të fokusohet në tri shtylla, dinjitet, zhvillim dhe disiplinë, thotë Berisha.

Në votim morën pjesë 83 delegatë, të cilët janë të pranishëm në këtë Kuvend Zgjedhor.

 

Asnjë koment

Comments are closed.