03-08-2021

Zgjerohen dhe asfaltohen dy rrugë në Caparc të Prizrenit

Në fshatin Caparc të Prizrenit me intensitet të shtuar janë duke vazhduar punimet për ndërtimin e infrastrukturës rrugore.

Fotografia e Komuna e Prizrenit

Sipas një kumtese të komunës, në kuadër të këtyre punimeve, do të asfaltohen dy rrugë në gjatësi prej 2.400 metra, ndërsa aktualisht po bëhet zgjerimi i rrugës./GazetaePrizrenit.net

Fotografia e Komuna e Prizrenit

Asnjë koment

Comments are closed.