15-07-2024

Zhduket një person në Prizren, nisin hetimet

Një femër kosovare është ankuar se viktima mashkull është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet gjë për vendndodhjen e tij.

“PERSON I ZHDUKUR

Prizren 24.06.2024, 14:00. Ankuesja femër kosovare ka raportuar se viktima mashkull kosovar me datën e lartcekur është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e tij. Rasti nën hetime” – thuhet në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës.

Asnjë koment

Comments are closed.