21-01-2022

Zhduket një vajzë në Prizren

Zhduket një vajzë në Prizren.

Një grua ka raportuar të shtunën se vajza e saj është larguar nga shtëpia më 29 dhjetor dhe nuk është kthyer më.

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se po e heton rastin.

Raporti nga PK:

“Më 01.01.2022 një femër kosovare ka raportuar se vajza e saj është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj, rasti është duke u hetuar”, thuhet ne raport.

Asnjë koment

Comments are closed.